Una #1cat2 que promet espectacle del bo

Editorial

Aquesta setmana ha sortit el calendari d'#1cat2 d'aquesta temporada i l'aficionat ja està mirant-lo i remirant-lo. Tothom mira on començarà i acabarà el seu equip, quan s'ha d'enfrontar al seu màxim rival.

Després d'unes setmanes mogudes on finalment l'Igualada ha ascendit a #3div5 i el Can Vidalet i Atlètic Sant Just han acabat a aquest grup de Primera Catalana, queda un grup de patxoca i per sucar-hi pa. L'aficionat entès segurament estarà d'acord amb nosaltres si diem que la #1cat2 cada cop s'ajusta més, és més igualada i la competitivitat puja de valent.

Recorrent els camps de la Primera Catalana ens trobem camps històrics, com el Guinardó, Joan Baptista Milà, Nou Barris, la Bòbila, Joan Capdevila el del Vilanova, Mollerussa... I això ens diu una cosa: quina Primera Catalana ens espera.

Massa aviat, tot i que les plantilles s'estan perfilant a marxes forçades per saber quins equips acabaran optant a les primeres posicions, encara que ni han que parteixen amb cert avantatge, o quins equips seran les rebelacions i quins patiran per salvar-se... Equips nous al grup i sobretot molta exigència durant una temporada on hi sucarem pa i del bo!