Tots pendents de dimarts

Editorial

Tothom està a l'expectativa. Twitter treu fum, i aquesta sempre es una bona vara de mesura per qualsevol tema. El debat de l'estiu sembla que treu el son a més d'un i de dos. I aquest és que acabarà passant amb el Reus Deportiu i el seu filial. L'únic que se sap del cert és que no jugaran a Segona Divisió B i que dimarts se sabrà que acabarà passant amb els dos equips que, a hores d'ara, tenen plaça a Tercera Divisió i Primera Catalana. Tocarà esperar -ara sí- molt pocs dies per saber com queda tot.

Mentrestant, varis equips estan a l'expectació. I és que depèn del que passi provocarà canvis a varies categories, i és clar, això provoca doncs que molts n'estiguin pendent. Twitter vull de valent i tothom en diu la seva. I què divertit! En part per això està. És un canal on tothom pot dir la seva -amb més o menys raó-. Mirant comptes i comentaris es veu clar que molt clar no està el tema. Tothom diu la seva, aplica una reglamentació que si hauria de ser clara, entre els mateixos opinadors es demostra que potser ni uns ni altres saben molt bé qui -si Reus i Reus B no acaben fent equip- s'acabarà beneficiant. I és que potser, tant i tant fàcil no és resoldre aquesta qüestió.

Mentre tothom treu les seves -legítimes- opinions segons el que entenen dins la reglamentació, el que queda molt i molt clar, és que dimarts es sabrà tot quan la Federació esclareixi els fets.