Meitat de pretemporada

Editorial

Poc més de dues setmanes i la pilota tornarà a rodar -oficialment- als diferents camps del futbol català. Tothom està esperant a que l'àrbitre xiuli l'inici del que serà la primera jornada de lliga. Però els equips encara tenen feina a fer.

A Valls, la UE Valls i Atlètic de Valls no són diferents a la resta. Mentre que uns fa dies van fer els deures i està la plantilla al 99% definida, els altres, encara queden peces per a perfilar.

Amb amistosos jugats, la Unió Esportiva dona bones sensacions. A plantat cara a equips de superior categoria tot i que ha acabat perdent, però l'important és que les conclusions són bones. Típic de moments de pretemporada, s'han anat cometent errors, en pocs moments s'ha comptat amb la plantilla al complert i queda conjuntar l'equip, però les sensacions són bones, o almenys això sembla pel que s'ha pogut veure fins ara.

Per altra banda, per l'Atlètic de Valls tot va a un ritme diferent. És cert que la plantilla comença a estar perfilada, però el projecte s'ha refet respecte el curs passat. Es manté bona part del bloc-una peça clau- però amb mister nou i això fa que s'hagi de cohesionar amb una plantilla que en part serà nova. I que queden coses per perfilar i aclarir. L'equip ha mostrat diferents versions en els -pocs- partits que ha anat disputant fins al moment, però fa la sensació que quan l'equip estigui al complet i s'acabi de perfilar les peces que falten, l'equip competirà pels reptes que s'ha proposat.