La segona jornada ens espera

Editorial

Els nervis ja s'han trencat després de la disputa de la jornada inaugural. Els equips van trencar el gel i els 90 minuts ja són història i ara ja s'està pensant en el segon test de la temporada.

A Valls, els dos equips va començar amb sensacions positives. A Primera Catalana els vallencs van acabar traient un bon punt de Viladecans, en un partit de doble lectura: una primera part mediocre i una segona part per a l'esperança, amb actitud i un equip molt endollat i amb personalitat. Per contra, l'Atlètic, a Tercera Catalana no ho podia fer millor. 5-0 i primer líder del grup 3. Poc més a demanar en un primer partit per a treure alguna conclusió, però és cert que encara és massa d'hora per a alegrar-nos.

Aquest cap de setmana toca posar-se novament les botes. Segona jornada i tocarà revalidar el vist a la primera. La UE Valls ho farà en un derbi davant del Catllar, on els darrers antecedents dona com a favorit pels de Valls que buscaran la primera victòria de la temporada. Per contra, l'atlètic de Valls visita un exigent cap de l'Altafulla per a saber realment en quin moment està l'equip de Sergi Ferrer. Tocarà veure els 90 minuts dels dos equips per saber com estan.