Jornada per reivindicar-se

Jornada per reivindicar-se
Jornada per reivindicar-se

Editorial

Tercera jornada de lliga i toca confirmar situacions. A Primera Catalana la UE Valls ha demostrat dues cares ben diferenciades en ambdós partits, tant a Viladecans com al Vilar davant del Catllar. Sensacions agredolces, donant per bo l'empat al Baix Llobregat però quedant-se amb mal regust a Valls, on guanyaven per 2-0 i acabaven empatant. I és que com provar de diferent manera el mateix resultat.

Ara, en aquesta tercera jornada l'equip de Joan Antoni Pallarès els toca reivindicar-se, però no perquè la classificació els urgeixi, sinó pel seu joc que ha sabut demostrar en bona part dels dos partits. Necessiten creure que poden guanyar a Primera Catalana i no entrar en fantasmes obscurs del passat. I és que fa dues temporades, a la categoria, els va costar deu i ajuda sumar la primera victòria, i per això, tot i que el context és totalment diferent, sumar la primera victòria els pot donar molta confiança i deixar-los en una còmoda zona mitjana només arrencar el campionat.

Leyenda


A Tercera Catalana, les notícies no poden ser més bones pel representant vallenc. És un dels quatre líders i dóna sensació de saber què es fa. Dos partits i dues victòries per un resultat còmode. Si bé és cert que s'ha de puntualitzar. Al primer partit al descans el rival es quedava amb un menys i s'aplanava el camí, i al segon partit de lliga, un penal, a 20 minuts pel final, ho desencallava. També s'ha de dir, però, que en els dos partits els de Sergi Ferrer van ser superiors al rival, i el més important -sobretot veient la pretemporada-, demostrant solvència defensiva. Ara, en aquesta tercera jornada reben la visita d'un Arboç que, tot i no començar de la millor manera, tots sabem dels gens competitius que tenen, i serà un bon rival per a mesurar, novament, les forces i l'ambició d'aquest Atlètic de Valls.