Jornada per a madurar

Jornada per a madurar
Jornada per a madurar | F.F.G/ElTravesser

Editorial

Toca madurar. Jornada 4 de lliga al nostre futbol territorial català i és una setmana que pot servir per a fer un pas endavant. Parlem dels nostres dos equips de la ciutat de Valls.

A Primera Catalana, la UE Valls ha tastat diferents situacions però li queda una, i la més important, la de sumar la primera victòria. Ha demostrat que té cames, com diu el tècnic, per a jugar a futbol i ser en moments superior al rival, però alhora que sinó s'iguala la intensitat, qualsevol equip també pot ser superior. Les primeres conclusions que es poden substreure d'aquest inici de lliga és que qualsevol distracció, error o minuts de poca intensitat es pagen però també que si es surt amb les idees clares i mirant endavant, l'equip té futbol i sap a què juga. S'ha vist la cara i la creu però els resultats són tímids. 2 punts de 9 amb la sensació que s'han perdut algun pel camí. Però és d'hora, molt d'hora. Diumenge hi ha una nova oportunitat i aquesta passa per a oferir la millor versió que s'ha vist de l'equip i apel·lar a la segona part de Viladecans i a la primera davant del Catllar. I ha creure, còrrer, pressionar i no arronsar-se durant els 90 minuts. Arriba al Vilar el Mollerussa, un equip ple d'història darrera i que també arriba buscant 3 punts que els doni certa tranquil·litat.

A Tercera Catalana, i a la mateixa hora, diumenge a dos quarts de cinc, es jugarà el derbi comarcal. CE Alcover i Atlètic de Valls es veuen per primer cop les cares aquesta temporada. Són els vallencs de Sergi Ferrer els que arriben millors classificats, com un dels líders de la categoria però ja sabem que en un derbi això importa ben poc. Tot canvia i qualsevol pronòstic o lògica no serveix. Preval altres coses. L'Alcover buscarà la primera victòria com a local, i oferir una bona versió, i aixecar el vol quant a resultats. L'Atlètic de Valls li tocarà demostrar els bons registres d'aquest inici de lliga i sumar 12 punts de 12 i firmar un dels millors inicis de la seva història. Toca derbi, que dona sempre emocions com s'ha demostrat en els darrers anys.