La llei de Murphy

Editorial

Per estadística és impossible que en una jornada tots els equips sèniors de futbol de Valls aconsegueixin una victòria. La temporada passada no va passar en cap de les jornades. UE Valls, Atlètic de Valls, femení de l'Escola Valls i Amateur de l'Escola mai van coincidir en una victòria en una mateixa jornada de lliga. Aquesta temporada sembla seguir la mateixa tònica i en les dues jornades de lliga que es porta tant sols ha coincidit la victòria d'Atlètic de Valls i el femení Nacional.

Sinó és un que punxa és l'altre. Sembla una llei de Murphy no escrita en el món del futbol vallenc i la veritat es troba a faltar una setmana amb un ple de victòries.  Aquesta tercera jornada podria ser, perquè no. La UE Valls juga a casa davant del Reddis en un partit que poden sumar els tres punts. L'Atlètic de Valls visita al camp del Torredembarra B en un partit en què després d'haver sumat els tres primers punts i de retruc haver-se endut el derbi local, pot fer que sumar els tres punts sigui més que possible. El Sub-21 de l'Escola juga al Vilar demà a la tarda davant del Vendrell en un partit igualat davant d'un rival que ve de perdre davant del Pla a casa. L'Escola voldrà treure el seu orgull i desfer-se de la mala imatge de les dues primeres jornades en forma d'una victòria. El femení, sembla l'equip que pugui donar més garanties d'èxit, tot i que es desplaça a un camp difícil com el de Badalona. Les d'Ivet es troben invictes i sumar una tercera victòria pot ser possible, perquè no.
Per tant -a priori- sembla una jornada idílica per fer ple en la quiniela, però si en més d'una temporada no ha passat, perquè hauria de pasar aquesta jornada? Qui serà l'equip que farà complir la llei de Murphy?