Toca analitzar

Editorial

Divendres dèiem que esperàvem que fos un cap de setmana ple d’èxits pels nostres equips. Pos ara ja sabem que no hem de jugar a la loteria perquè no guanyaríem.
 
Tant sols el femení Nacional de l’Escola i el sub-21 van ser capaços de sumar un punt. Mentre que pel femení el punt és quelcom més que positiu, pel sub-21 que es troba al capbaix de la classificació, el punt assolit davant del Vendrell és insuficient i més si a falta d’un quart d’hora l’equip guanyava 2-0.
 
Per altra banda, La UE Valls va confirmar un mal inici de lliga perdent als minuts finals i encara no sap el que és puntuar. L’Atlètic, que venia d’omplir-se de moral al guanyar amb consistència a l’Escola, va perdre un ensopit partit.
 
Aquesta setmana es fa difícil ser positiu. El cert, i el que ningú pot negar, és que són masses els dubtes que hi ha generat en més d’un dels equips. Segurament els que més evident es fa és a la Unió Esportiva Valls i al sub-21 de l’Escola.
 
Aquesta és una setmana per reflexionar i analitzar. No val tirar tota la cavalleria per davant. És cert que més d’un i de dos -i possiblement amb motius- puguin qüestionar com està anant l’inici de la temporada, però són els presidents, directius i directors esportius qui han de treballar, sentar-se a la taula i dialogar, analitzar i veure què és el que no està funcionant. Portem 3 jornades de lliga i encara hi ha molt per endavant, però com a quedat clar en el terreny de joc, queda molt a fer i hi han coses a millorar.