Només falla la Unió Esportiva

Editorial

Per poc que la llei de Murphy es compleix aquesta jornada. Sub-21 EVF, femení A EVF i Atlètic de Valls van aconseguir victòries en els seus respectius partits i fent-ho amb solvència. Mentres que aquests equips guanyaven, la Unió Esportiva Valls era la creu d'aquesta cinquena jornada de lliga pels equips vallencs.
El sub-21 aconseguia la primera victòria del campionat i fent-ho guanyant còmodament per 3-1 davant del que era fins aleshores el líder de la categoria. Sembla que l'equip de Jaume Bonet poc a poc s'està adaptant a la categoria i que estan progressant. Per altra banda, l'Atlètic de Valls esborrava la mala imatge oferida la setmana anterior i va oferir a l'afició una golejada per 5-1 en una tarda festiva al Vilar, demostrant que són capaços de fer el pitjor i el millor en tant sols una setmana de diferència.

El femení A, per contra va a la seva i encara no coneix la derrota situant-se colíder de la Segona Divisió Estatal. No els va ser tant fàcil com reflexa el marcador (1-4). El Bonaire no els va deixar aplicar el seu estil de joc i això va fer crear alguns dubtes inicials. Ara els toca aquells partits que tota jugadora vol jugar en un mes d'octubre que les pot marcar l'esdevenir d'aquesta primera volta.

Si tot són bones notícies, a Can Unió Esprtiva Valls no. L'equip segueix sense aixecar el cap. No val a agafar-se que l'equip no mereix està en zona de descens. En el futbol el que compta per damunt de tot són els resultats i aquests situen a la UE Valls penúltim amb 1 punt i a 4 de la permanència. Piñol i Sicart han de trobar una solució però en el fons aquesta passa en què la davantera aconsegueixi millorar els registres ofensius actuals. 3 gols en 5 partits fa entendre el perquè de què l'equip estigui on estigui. La línia ofensiva abarca a molts jugadors i moltes posicions. Segurament que les mirades estaran posades en "Loro" però són altres els que també han tingut opcions de gol i també no han estat encertats. Tot fa pensar que quan vulgui entrar el primer, l'equip despertarà ofensivament i amb un pèl de sort, si diumenge es guanya es pot posar la primera pedra per un canvi de rumb que ha d'aparèixer el més aviat possible perquè sinó fins i tot el mur més sòlid s'el pot emportar una forta tempesta.