Els equips de Tarragona a la #1cat2.... Es veia a venir

Editorial

 

Tothom que està immers dins d’aquesta categoria, que porta anys seguint els equips de la Primera Catalana o que segueix encara que sigui des de fora aquesta lliga sabia que aquesta temporada 2012-2013 els equips del Camp de Tarragona els tocaria patir molt.
 
Un entrenador de la categoria, la qual no direm el nom va dir en el seu moment, “L’equip més llest de Tarragona farà un bon equip, la resta patirà.” De moment si mirem la classificació s’està complint. UD Torredembarra, UE Valls, CD Morell i CDC Torreforta estan en zona de descens mentre que el Reddis, que semblava que hauria de sofrir més del que ho està fent en aquest inici de lliga, és l’únic equip que ho està fent acceptablement en aquest inici de temporada.
 
A Tarragona no hi ha un duro. Aquesta conclusió fa temps que hi hem arribat tots plegats. El Morell té un pressupost molt baix, la UE Valls idem de idem, el Torreforta cada temporada pateix a l’hora de pagar a la plantilla i el Torredembarra es manté com bonament pot.
 
Això fa que tothom situï als equips del Camp de Tarragona com a clars candidats a la lluita del descens. Els equips de Barcelona estan còmodament classificats (excepte el Tencofutbol) i equips com Vilanova i la Geltrú o Tàrrega sorprenen que estiguin on estan, tot i que insitucionalment, almenys el Vilanova està passant per problemes greus. Equips com Cervera o Andorra, que puguen estan sent la nota positiva d’una categoria que sembla que la tingui jurada amb els equips de Tarragona.
 
Queda molta feina a fer i el més murri, s’ensortirà. De moment aquest és un Reddis que a inici de temporada pocs eren els que apostaven per ells ja que havien sofert molts canvis i eren un equip jove i sense massa experiència en aquesta categoria. Veurem que passa però de les 4 places de descens que hi ha (a l’espera de veure si baixa un cinquè equip o no), 3-4 poden tenir gravats noms d’equips de Tarragona. Almenys a la jornada 7. Tant sols la pilota podrà fer canviar aquesta dinàmica.