Temps de reflexió

Editorial

Toca reflexionar, queda clar. Qui vulgui ser optimista pot ser-ho, i també es pot seguir apel·lant a la mala sort, als àrbitres, a una mala ratxa de resultats o també es pot creure que algú li fa budú a l'equip... per dir teories que no quedi. El cert però és que l'equip no rutlla. Es pot tenir mala sort una jornada, dues inclús tres, però si l'únic discurs que surt de l'entorn del club és la mala sort és que alguna cosa no rutlla. El soci i simpatitzant ja està mosca. I és que després del partit de diumenge ja es van sentir les primeres veus crítiques demanant canvis, i les estadístiques els hi donen la raó. 

La temporada pasada el míster d'aleshores, Isaac Fernández va ser qüestionat pel soci i seguidor de la UE Valls durant algunes etapes de la temporada, quan l'equip no havia ocupat mai la zona de descens. Aquesta temporada, amb l'equip enfonsat a la classificació, no ha estat fins aquesta jornada que han saltat les primeres xispes a la grada.

És temps de reflexió. Almenys s'ha de reflexionar sobre quin és el camí a seguir a partir d'ara. Es pot continuar tot igual esperant a què per obra divina de l'esperit Sant la pilota entri, o es pot analitzar que l'equip té mancances en varies posicions i que el cos tècnic a d'agafar la responsabilitat de la situació. En 8 jornades l'equip està a 9 punts de la permanència i clarament aquesta UE Valls s'assembla perillosament a aquell Olesa de Montserrat que la temporada passada al desembre ja estava a Segona Catalana.

La Directiva ha de prendre decisions. Deixar-ho tot igual o moure peça. Si es deixa igual i la cosa funciona -fet que sembla difícil actualment, no s'els podrà dir res- però si no es mou peça i l'equip segueix a la deriva, el soci i seguidor donarà l'esquena al club i la seva massa social desapareixerà i el Vilar quedarà buit. També hi ha la opció de moure peça massa tard, fet que pot ser un error, ja que si s'espera a reaccionar d'aquí un parell de mesos l'equip pot estar condemnat a arrastrar una mochilla massa pesada pel viatge que ha de fer. Els canvis mai són agradables i sovint no agrada fer-ho però si s'ha de fer per tirar endavant