La força d'un equip

Editorial

Enmig d’una situació institucional difícil, la plantilla de la UE Valls està aixecant la situació esportiva. Ningú ja parla o qüestiona als místers i les mirades estan mirades a la Junta, que després de l’assamblea que es va celebrar fa menys d’una setmana, ha de moure peça respecte el futur del club.
 
Esportivament, l’equip està en la millor situació de la temporada. L’equip ha sabut viure en la pressió de jugar-se la lliga al final de la primera volta hi ha estat capaç de guanyar a Torredembarra, Tecnofutbol i Morell. Tot i haver sumat els 9 punts l’equip encara segueix en zona de descens però ara sí que l’equip està en condicions -tant morals com de classificació- per poder plantejar-se seriosament sortir del descens.
 
De fet, entre la plantilla ja se’n parla. La plantilla té clar que -al marge dels temes extraesportius- l’equip tirarà la situació endavant i sortirà del descens. Si ens amarrem al què passa als terrenys de joc, l’equip està en el millor moment de la temporada. Tothom va a la una i amb la missió única de què el club no baixi de categoria. 
 
Mentre que la Unió Esportiva està guanyant arriba la crisi esportiva en altres camps: Cervera, Sants, Morell, Andorra, estan caient en picat i això s’ha d’aprofitar. Bé, ja s’ha aprofitat i gràcies a això l’equip se situa a un partit de la salvació.
 
Ara, després d’aquests tres partits l’equip passa dels cinc esquifits punts als 14, una puntuació pobre però esperançadora mirant el futur.
 
Resta tant sols una jornada per arribar a l’equador de la lliga i es visita el camp del Tàrrega, un dels equips més difícils de la categoria i que si ens remontem a la temporada passada l’equip va sortir-ne escaldat. Ara, la situació és diferent i l’equip està i s’ha de mentalitzar per donar la sorpresa, guanyar el primer partit fora i confirmar a la resta d’equips de la categoria que la UE Valls ha tornat i donarà guerra fins al final, i que vol ser, per damunt de tot, equip de Primera Catalana. Ara és el moment. La victòria és més que important, tant dins del terreny de joc com fora. 
 
Hi hauria la opció d’acabar la primera volta fora del descens. Era pensable això a la jornada 10? S’ha d’aprofitar!