Victòria, derrota i "cerocerismo"

Editorial

Jornada que haguès pogut ser molt productiva pels nostres equips de casa. UE Valls, Femení Nacional EVF, sub-21 Escola Valls i Atlètic de Valls tenien una bona jornada per reafirmar les seves aspiracions. L'única derrota la consumat el sub-21, davant del líder. Empats a zero amb diferents significats de la UE Valls i femení Nacional de l'Escola Valls.
 
Per començar, el sub-21 de l’Escola Valls Futbol s’enfrontava al líder al Vilar i després de dos mals resultats ha sumat el tercer. El terreny de joc no era l’idoni per a jugar i davant d’un rival que s’ha mostrat molt efectiu no hi ha hagut opció i l’Escola Valls es troba inmersa en una mini crisi de resultats.
 
El segon en jugar era la Unió Esportiva. Tant sols hi ha de negatiu el resultat. L’empat a zero a Tàrrega, vist el partit no és dolent. Se segueix a tres punts -momentànis a l’espera del partit de l’Andorra- de la permanència però se suma quatre jornades sense perdre i l’equip està en alça. Jugar contra 12 feia impossible la victòria.
 
El femení Nacional de l’Escola Valls Futbol tenia una segona bona oportunitat per retallar distàncies. El seu desplaçament a Vic no era fàcil, com tampoc els partits dels seus rivals directes. La mala sort davant de porteria -fallant inclús un penal- les va condemnar al seu segon empat consecutiu en aquest 2013. Tot i així, resta molt per endavant i aquesta propera jornada tenen una nova oportunitat per retallar distàncies i situar-se a tir del líder.
 
L’equip que va sortir reforçat d’aquesta jornada va ser l’Atlètic de Valls. Els de Fuguet van ser els únics que van ser capaços de guanyar. La victòria davant de l’Icomar -equip en ratxa- els situa amb 22 punts -empatat amb l’Escola Valls Futbol- i els ha de fer pensar més en la part alta que no en la zona mitja-baixa de la classificació. Aquesta propera jornada amb el derbi davant del Pla -de nou al Vilar- tenen una bona opció d’escalar posicions.