Dubtes a la UE Valls

Editorial

 

Setmana de descans a la Primera Catalana que de poc ha servit per calmar l'ambient a la Unió Esportiva Valls. No tant sols hi ha dubtes en el nivell esportiu on els dos mals darrers partits que l'equip ha realitzat no crida a l'optimisme, sinó que també, a nivell de Junta, s'està a “l'estand by” de veure que passa amb el tema econòmic.
 
L'afició va marxar decebuda i també preocupada del partit davant del Torreforta. No tant sols per la derrota, sinó -i segurament és el que pitjor va sentar- per la imatge que es va donar. No és d'estranyar que el secretari tècnic s'acostés a la zona dels vestidors per parlar amb la plantilla a la mitja part, on l'ambient estava caldejat. La plantilla va donar signes de debilitat, tant futbolístiques com d'actitud, fent-nos oblidar aquell equip que havia estat capaç d’aconseguir quatre partits consecutius puntuar i fer tornar a creure que hi havia opcions a la remuntada. L’afició no creu amb la remuntada. L’enquesta d’aquesta setmana amb més de 70 participants, no creuen que l’equip pugui capgirar la situació. El 70% dels enquestats sentèncien l’equip al descens a la Segona Catalana.
 
Encara és possible. Matemàticament depenen d'ells mateixos. La permanència està a sis punts i tot i tant sols haver sumat 15 punts en el que es porta de temporada, hi han altres equips que també estan fent una temporada desoladora. Això fa, que el conjunt de Josep Piñol tingui opcions a lluitar per la permanència, tot però passa per dissabte, on una nova punxada desencadenaria una situació difícil d'administrar. Per contra, la victòria calmaria momentàniament la situació i tornaria a posar a l'equip en condicions per mantenir-se a una Primera Catalana que no hauria de deixar escapar.
 
Si esportivament la situació és delicada, no ho és menys la situació institucional. La Junta segueix treballant per complir el seu compromís i acabar la temporada. És per això, que El Travesser ha pogut saber que el club està a l'espera dels propers moviments que hi poden haver en els propers dies i/o setmanes. El club està treballant en diferents besants. Per una banda s'ha presentat la documentació necessària a les diferents institucions per cobrar les subvencions que els hi havien promès. Des del club asseguren que estan treballant en l'aspecte econòmic i que poc a poc es podria anar avançant. Tot i així, queda estar a l'espera dels propers esdeveniments que haurien de transcórrer en el decurs d'aquest mes.
 
Per tant, tant sols queda esperar que passa. Dissabte, l'equip té la primera final. Mai ha estat fàcil jugar contra el Reddis, però ara més que mai la victòria és més que necessària.