Objectiu: Quedar subcampiones

Editorial

La vida et dóna segones oportunitats i també li ha donat al femení Nacional de l'Escola Valls Futbol. Van perdre aquesta penúltima jornada de lliga a casa contra el Lleida i tot feia pensar que la segona posició s'escaparia en detriment de l'Espanyol B. Doncs, l'Espanyol B no va poder passar de l'empat contra el Transportes Alcaine B, que se juga la permanència, i això deixa al femení Nacional de l'Escola Valls amb dos punts d'aventatge respecte a l'Espanyol B, a falta de tant sols un partit per a disputar-se.

Noranta minuts determinarà si l'Escola Valls, en el seu segon any com equip de Segona Divisió estatal a Valls queda en segon o tercer lloc. Si bé és cert que estar tant sols en el pòdium final superant a rivals com Barça B, Sant Andreu o Sant Gabriel B... ja és tot un èxit, quan es té a les mans aconseguir per segon cop el subcampionat, aquest no es pot deixar escapar.

Toca donar-ho tot durant 1 partit més. L'esforç de tota la temporada es concentra en aquests 90 minuts que l'Escola Valls haurà de jugar al camp del Sant Gabriel B, equip que ja ho té tot fet aquesta temporada però que no ho posarà gens fàcil.

Repetir la gesta d'assolir per segon any el segon lloc demostrarà fins a quin punt aquest equip és competitiu i posarà de nou al mapa, Valls, una ciutat que està o hauria de gaudir del futbol femení, ja que la capital de l'Alt Camp ha donat un exemple de com s'ha de donar sortida a aquest esport.