Toca treballar per tirar-ho endavant

Editorial

Segona oportunitat seguida escapada en dues setmanes. La Unió Esportiva Valls tenia dues opcions de sortir del descens en les dues darreres jornades i no ha pogut guanyar ni a Ascó ni a casa contra l'Andorra.

Era previsible, veient la temporada de l'Ascó i del Valls que els ebrencs poguèssin guanyar el partit. Eren tres punts que d'entrada no si comptaven, i si es puntuava millor que millor. També, vist les múltiples baixes dels vallencs no es podia ser molt optimista i al final dels 90' reclamentaris es va confirmar.

El cop dur ha arribat aquesta jornada. Igual que el dia del Cervera, tothom donava el partit abans de començar per guanyat. Ja es feien números i en tots, si la Unió Esportiva guanyava, sortia del descens. Doncs bé, no va ser així. Torreforta i Torredembarra empataven, resultat que anava més que bé pels de Rojas, i, el Sants també perdia contra l'Ascó. Diumenge a la tarda Morell i Tecnofutbol tampoc guanyaven, fet que també beneficiava als vallencs però la Unió no faria els deures a casa. A més, el Cervera guanyaria i se col·locaria amb 29 punts.

Resten sis jornades i el tren para a l'estació de Valls però els passatgers no pugen. La sort és cert que no va acompanyar. Hi van haver ocasions, l'Andorra també en va tenir però finalment el regust va ser que l'equip haguès pogut guanyar però no ho va fer, i ara si que si, no guanyar penalitza molt. Resten 18 punts i l'equip n'ha de fer uns 12-14 per salvar-se el que representa guanyar entre 4 i 5 dels sis. No és impossible i més si veiem l'apretada classificació,que podria fer que inclús amb menys de 38 algún equip es salvés.

Toca fer els deures. El treball i la unitat porten èxits. Resten sis finals. Cal deixar-ho tot, absolutament tot enrera i pensar tant sols en donar el màxim per tenir l'equip on pertoca, a Primera Catalana i, al final de temporada, ja es parlarà el que s'hagui de parlar. Ningú vol estar a Segona Catalana la temporada vinent.

Se sap el que costa tornar a pujar, per tant, toca posar-se el mono de feina i guanyar diumenge al Martinenc al seu camp i començar a demostrar qui és la UE Valls.