Ara és l'hora!

Editorial

Ara és l’hora Unió Esportiva. Diumenge la UE Valls té una cita al Vilar amb  la història, aquella història que s’escriurà al final de la lliga a la Primera Catalana i que escriurà si l’equip se salva o no.

Perquè aquest final sigui positiu, els de Valls han de guanyar l’Igualada. La victòria, acompanyada dels altres resultats, els pot catapultar a sortir del descens. Aquesta anàlisi la portem explicant les tres darreres jornades i tot apunta que aquest diumenge toca complir i guanyar.

Resten cinc jornades, dues al Vilar i tres a fora. Tots els punts són importants i, amb 28 punts,a l’equip dels 15 li tocarà fer al màxim possible.

La gent no es posa d’acord, però, si tenim en compte que la temporada passada en aquest mateix moment el cinquè pitjor equip tenia 36 punts, personalment, crec que amb 37 punts un equip es podrà salvar.

Des d'aquesta editorial, El Travesser vol tenir un record per Joan Trilla, soci de la Unió Esportiva Valls i que aquests dies ens ha deixat. En Joan, era una persona que es feia estimar i que estimava. Era d'aquelles persones que s'estimava el club i sempre que podia venia al Vilar. Sens dubte, es trobarà a faltar la seva prescència en els partits de la Unió Esportiva. Diumenge la victòria anirà per ell.

Des d'aquí, Descansi En Pau, Joan.