La UD Torredembarra farà entrada gratuïta contra la UE Valls per la gent del Baix Gaià

Editorial

Dissabte es juga el partit més important de la temporada de la Unió Esportiva Valls. I és que la UE Valls, a un punt de la permanència, s'enfrontarà a la UD Torredembarra, equip que té tres punts més i que està a la zona de permanència. 

Vist la importància del partit pels dos conjunts, la Junta Directiva de la UD Torredembarra ha decidit que tot ciutadà del Baix Gaià podrà entrar al recinte de manera gratuïta ensenyant tant sols el DNI. Així, s'espera que el partit presenti una gran entrada, ja que de Valls també s'espera un bon suport d'aficionats.

Cal recordar que el partit d'anada els vallencs van guanyar en el temps afegit (3-2) en un partit marcat per incidents finals.

Darrerament els enfrontaments entre Torredembarra i UE Valls han estat tensos. Si el partit del Vilar d'aquesta temporada hi va haver tensió tant al terreny de joc com a la graderia, fa dues temporades, els dos equips, que també es van trobar a la mateixa categoria (1a regional), van viure moments de tensió al municipal de Torredembarra, on un grup d'aficionats locals, van dedicar-se a insultar efusivament al tècnic de la UE Valls, uns fets totalment lamentables.

Més informació
El Torredembarra guanya a Amposta i fa un pas de gegant de cara la salvació