Retorna el futbol, retorna la il·lusió

Editorial

Quan s’inicia el primer entrenament de pretemporada els equips tornen a emprendre la il·lusió que havien deixat aparcada durant els mesos de juny i juliol.
 
La UE Valls i femení Nacional Escola Valls Futbol ja han fet els primers entrenaments de pretemporada i aquest dilluns serà el torn del sub-21 i Atlètic de Valls.
 
Amb els equips ja immersos amb la pretemporada i amb les plantilles gairebé definides, tot ja rutlla i està en marxa.
 
Una temporada sempre s’engega amb optimisme i sobretot, il·lusió. Tothom, normalment comença amb optimisme i esperant fer una gran temporada. El pas dels partits i els mesos demostraran si aquest optimisme era correcte o finalment la temporada no ha anat com s’esperava.
Renovacions, incorporacions, canvi de banquetes, es sol veure d’una temporada a l’altra. En aquests 4 casos, tan sols Atlètic de Valls aposta pel mateix mister. UE Valls, Sub-21 i Femení Nacional hauran de demostrar que els canvis han anat per millor.
 
La temporada encara queda dies per a començar, però a partir d’aquesta setmana ja comencen els primers amistosos i es podrà començar a veure els primers detalls d’aquestes plantilles.