Que passa a l'Escola Valls Futbol?

Editorial

Silenci, incertesa i sobretot dubtes, molts dubtes. Que està passant a l'Escola? 

La marxa del president de l'Escola Valls Futbol, Josep Maria Dalmau, per motius personals, han obert tota mena d'incerteses sobre l'entitat. El cert és que a hores d'ara no se sap que passarà. En teoria resta un any de mandat de la junta, una junta que hauria d'anar encapçalada per José Luis Rodríguez Neff, però el fet de veure que la Junta a part de Dalmau també hi hauria altres baixes, fa que la incertesa, els rumors i la incògnita resti oberta. Fonts pròximes a El Travesser apuntaven fa pocs dies que la Junta intentaria aguantar l'any que li restava, i intentar omplir els vuits de la gent que ha marxat, però els dubtes que acabi passant cada cop són més i més grans.

No són poques les veus que ja parlen d'eleccions i canvi de rumb. Tothom sap que hi ha veus crítiques dins d'una Escola Valls Futbol que des de fa dos anys el soci no li aprova els comptes. Hi hauria una o unes candidatures al darrera per si finalment d'aquí unes setmanes l'actual Junta Directiva decidís no portar a terme el darrer any de mandat que els queda? La Junta aguantarà fins al final? També però, molts són els que reclamen veure els números reals de l'Escola punt per punt, ja que un dels punts on més hi ha discrepànces és sobre la situació econòmica.

La pretemporada d'alguns equips han començat, en breu ho aniran fent progressivament la resta de la trentena d'equips que té l'Escola Valls Futbol. El cert és que aquesta incertesa del que passarà provoca debats al carrer i també neguit als pares i mares d'una Escola Valls Futbol que haurà de definir que vol ser ara i en un futur. No pot esperar moltes setmanes més en decidir sobre que passarà.