Bon paper del femení Primera Catalana contra el Nacional

Editorial

Segon partit amistós de pretemporada del femení Primera Catalana de l'Escola Valls Futbol dirigit per Ivan Porcel, el qual es mostra satisfet del treball del seu equip ja que totes les jugadores van tenir una actitud inmillorable i van demostrar que estan assimilant bé els nous conceptes tàctics, nou sistema i la nova manera de jugar que està imposant el tècnic vallenc.

Dissabte a la tarda, al Municipal del Fornàs el femení d'Ivet Martínez es va enfrontar a l'equip d'Ivan Porcel on es van enfrontar de forma amistosa els dos tècnics que la temporada passada van dirigir el Nacional femení de l'Escola, on van aconseguir el sub-campionat de lliga.

La primera part, tot i la diferència de categoria entre els dos conjunts, va ser prou igualada, ja que el Primera Catalana va posar les coses difícil amb una forta presió i bon treball defensiu al Nacional Femení. Des del primer minut ja es va poder veure el nou estil de l'equip de Primera Catalana amb la defensa avançada i amb una pressió constant que començava des de la línia atacant i on les de Nacional els hi costava prenetar i arribar a la porteria contrària. La primera part va acabar amb un resultat 2-0 favorable al Nacional Femení de Natàlia i Marieta de penal.

La segona part es va mostrar la superioritat del conjunt Nacional d'Ivet Martínez ja que el Primera Catalana van notar el desgast físic i es va deixar anar de tal forma que el Nacional va dominar tot el segon temps, on es va reflexar en el marcador final.