UE Valls: Ser competitiu

Editorial

Després de les tres primeres jornades de lliga, la UE Valls ha demostrat el que per al club resulta més important; ser competitiu.
L'equip, segurament ha perdut el partit que millor va jugar, el de Gandesa. La victòria contra el Roda no va convèncer però es van sumar els primers tres punts, però si que ser convicent la golejada davant de la Selva, que tot i ser un dels rivals que estan cridats a lluitar per la permanència, si que va mostrar que l'equip està en una bona línia.

6 punts de 9 possibles i l'equip supera a varis equips que estan cridats a estar adalt: La Cava i Alcanar, entre algún altre. L'equip, jove i amb molta projecció per davant s'ha d'acabar conjuntant i tot i que es porta pocs gols encaixats, l'equip s'ha de mostrar més sòlid en defensa. Si es consegueix, i s'assoleix una complexitat amb les altres línies avançades l'equip pot oferir alegries a la seva afició.

Ningú és capaç de pronosticar on estarà aquest equip a final de temporada, ni Joaquin Celma de Icompeticion, expert d'aquesta Segona Catalana grup 6. Ara no toca fer-se aquesta pregunta, sinó anar jornada a jornada aconjuntant un club que ve de perdre la categoria, d'una temporada passada molt llarga i d'un canvi de junta.

Aquest diumenge s'espera el segon partit al Vilar i s'espera una segona victòria com a local. I és que s'ha de tenir una cosa clara; guanyar a casa és clau, perquè guanyar a fora és tasca de pocs equips. En dues o tres jornades es desgranarà la classificació i es veurà quins equips agafen lloc per la "pole" i quins perden terreny.

@ElTravesser