El Nàstic visita dimecres el Vilar

Editorial

El Tour que el Gimnàstic de Tarragona realitzarà aquesta temporada per les comarques tarragonines començarà a Valls. No podia ser d’altra manera. Valls i el Gimnàstic de Tarragona sempre han tingut un lligam històric, ja sigui per jugadors que han passat, directius o pel nombre important d’aficionats i socis que l’entitat grana ha tingut a Valls.

 

En aquest partit em bé un nom al cap. Joan Trilla. Poder veure a la seva ciutat un Valls VS Nàstic l’hagués fet molt feliç. Encara que sigui un amistós, hagués ajuntat als seus dos equips una cosa que no tots els dies es podia veure a Valls.  A les Decennals de Valls del 2011 i quan el Gimnàstic de Tarragona estava a Primera Divisió són els darrers records que tenim de rebre un equip superior a la Tercera Divisió a Valls.

 

És un reclam interessant el que engega el Nàstic. L’aproximació als clubs de menor categoria li interesa al club grana per tal de mostrar un gest de proximitat i recuperar a l’aficionat de comarques. També li interessa a la UE Valls que li servirà per poder fer caixa i també perquè el Vilar vegui bon futbol i perquè no, aconseguir algún soci nou i també poder intantar aconseguir que l’afició vallenca s’enganxi al futbol de casa.

 

El resultat del partit serà el de menys. Tres categories separen els dos conjunts. Un Nàstic que ve de puntuar a les Balears i que s’haurà de veure quin equip treu. El tècnic grana farà rotacions en vista que es trobem a l’inici de temporada però segur que el Nàstic posarà als millors jugadors possibles davant d’un Valls que intentarà oferir una bona imatge, plantar cara i ser competitiu davant d’un equip clarament superior.

S'haurà de veure com respòn l'aficionat vallenc i comarcant a la marca Nàstic. Veurem l'entrada que hi ha al Vilar en un partit que difícilment es podrà repetir als darrers anys. Oportunitat única de veure futbol de Segona B i a un preu raonable, 5€.

 

Dimecres El Vilar ha de viure una festa futbolística.