UE Valls-Morell: sempre un partit atractiu

Editorial

Quan parlem d’un partit entre UE Valls i Morell sempre parlem d’un partit que significa més que sumar o perdre 3 punts. La proximitat que hi ha entre els dos clubs, el fet que molts jugadors tant d’UE Valls com del Morell passen o passaran per l’altre club durant la seva carrera esportiva, fa que sigui un partit atractiu.

 

No ens enganyem, és un derbi, i com qualsevol derbi hi ha rivalitat, però sempre s’ha destacat per ser un derbi amistós: lluitat dins del camp, calmat fora d’ell. Els dos equips actualment són dos dels equips a tenir en compte. La lliga és llarga. El Morell va amb la pressió d’haver anunciat a inici de temporada que el seu objectiu és estar adalt, i tots els equips els esperen cada jornada. La UE Valls, en canvi, no es marca cap objectiu a curt termini que no sigui pensar tant sols en la permanència i després pensar en altres temes. Tot i així, al ser un ex 1a Catalana a tot arreu també l’esperen.

 

Dos equips amb màximes premises, competir cada setmana i sumar el màxim de punts. Dos conjunts que per noms poden estar tranquil·lament a la zona alta i veure, quan faltin poques jornades si es pot aspirar a fites majors o no. Davant dos entrenadors que es veuen per primer cop les cares. 

 

Pallarés ja ve d’acabar la temporada passada amb el Morell, en canvi, Enric Gilabert enceta projecte a la UE Valls. Dos tècnics, dos maneres de veure futbol i dues situacions diferents.  Per noms, el Morell té jugadors amb experiència i consolidats, inclús en categories superiors, i segurament el millor porter de la categoria, Carlos. Per contra, Gilabert té un equip que té com a premisa tocar la pilota i jugar, basant-se que d’aquesta manera arribaran les ocasions i els gols. Mescla veterania amb molta joventut, fet que s’haurà de veure fins on pot treure rendiment d’aquest equip.

 

Diumenge es veurà un gran partit entre segon i quart classificat. Sens dubte, junt al Reddis VS Ampolla -de dissabte- el partit de la jornada a #2cat6.