Jornada important

Editorial

Després d'unes primeres jornades de lliga es pot intuïr la tònica que s'està desenvolupant en els 4 equips vallencs de futbol-11 amateurs. Tot i que és aviat, i la situació pot canviar dràsticament a conseqüència d'una temporada molt llarga, si que es veu uns símptomes inicials.

La UE Valls ha començat millor del previst per a tots. Amb dubtes després d'un estiu mogut, els resultats arriben més aviat de l'esperat. Segon classificat amb 13 punts de 18 possible té una prova de foc a Tortosa, un camp difícil i un rival incòmode, que tot i està en hores baixes és un històric dels equips ebrencs. Els de Gilabert han de demostrar per fi que poden amb un dels grans de la categoria. De moment derrota a Gandesa i empat contra Morell.

L'Atlètic de Valls, per contra no ha començat de la manera esperada. Després d'un final de lliga passat més que bo, comencen amb peu esquerre i els resultats i les lesions no els acompanyen. Es va veure diumenge a Constantí. Diumenge tenen una bona oportunitat per donar un cop damunt la taula davant un dels pesos pesats de la categoria i mirar d'intentar de capgirar una dinàmica no molt bona.

Igual es troba l'Escola Valls Futbol. Dissabte al Vilar no pot fallar. S'enfronta al cuer que encara no ha guanyat tot i que va plantar cara al UE Tancat en aquesta darrera jornada. El sub-21, ha d'anar evolucionant i tant sols amb el treball ben fet trobarà la recompensa a la llarga. Aquesta jornada però no tenen excusa de puntuar. Davant tenen a una Bisbalenca que porta 0 de 18 punts i ocupa en solitari la última plaça. Després de la victòria a casa contra el Segur, i entremig la derrota a Torredembarra aquesta jornada passada, els d'Albert López han d'amarrar els punts a casa, que serà on han d'aconseguir la salvació.

El femení A té aquesta temporada un nou repte. Ha de demostrar que vol i ha d'estar a la zona alta, per lluitar per un possible ascens a Preferent. La lliga ha arrencat bé, amb 3 victòries i un empat, que les situa segones classificades. Aquesta 5ª jornada de lliga les depara un partit molt complicat. Ha de visitar l'estadi del líder, el Santboià que es troba líder en solitari  amb 12 punts -2 més que el conjunt vallenc-. L'equip ve de remuntar-li un 2-4 al Molins en els darrers minuts i jugaran amb la moral alta. Un bon inici de lliga es pot rematar puntuant a un dels camps més complicats de la categoria.