UE Valls: El gol

Editorial

Les darreres tres setmanes a l’equip li ha costat fer gol. A La Canonja, un primer de penal i un segon al darrer instant. Contra el Morell, gol de penal, i a Tortosa cap gol. Si bé a La Canonja es van tenir ocasions i clares a part dels dos gols -a la segona part-, s’ha anat minvant en aquest aspecte en els darrers dies.  Balanç de 3 gols en 3 partits que l'equip no ha acabat d'estar del tot bé.

El que era un equip que aconseguia crear ocasions s’ha tornat en els últims dies en un equip que li està costant trencar la línia rival. Els vallencs tenen un estil de joc que pocs equips intenten fer en aquesta categoria. Vam veure, davant del Tortosa, que els de l’Ebre també tenien la mentalitat de tractar bé l’esfèric. Els van superar al mig camp i el partit es va decantar cap a la seva banda.

S'ha de veure que aporten els nous jugadors que aterren a Valls: Ike i Penco, dos jugadors que no han de demostrar res ja que tothom els coneixen. Penco ha de retornar a la seva millor versió després de la seva lesió que tant el va fer sofrir durant tant temps. Ike, ha de ser un dels jugadors que discutiblement han de marcar diferències.

L'equip té armes per crear més ocasions que les que ha tingut en els darrers 2-3 partits.  El mig camp li falta rapidesa, lectura de partit i complexitat amb les línies que l'envolten, però no tot és dolent. Eric Martí s'ha apoderat del mig camp donant més que bones sensacions, Gerard Gomà-Camps ja porta 4 gols, Giró cada dia es troba millor i Boris ens va oferir una bona versió diumenge passat.

En atac hi ha per on remanar. Giró, Gerard, Domenec, Joel, Salva, Hicham... Fins al moment Giró i Gerard indiscutiblement són titulars per un Gilabert que ha de saber com fer encaixar a un altre golejador, un Domenec que reclama amb el seu joc tenir més importància i més minuts a l'equip.