Keep calm UE Valls

Editorial

És cert que la Unió Esportiva Valls fa 3 partits que no guanya. També és cert que només s'ha fet un sol gol en les tres darreres jornades, i que aquest, ha vingut de penal. També és cert però que l'equip s'ha enfrontat amb tres equips de la zona alta i que han demostrat el perquè es troben on es troben.

L'equip arrastra baixes i jugadors tocats: Álex Lara, Abel Sánchez, Ike Romera -3-4 setmanes de baixa-, jugadors tocats com Feliu, Pere Plana o Gerard Gomà-Camps, que fa que l'equip ho noti ja que són jugadors importants dins l'equip. Això es va notar diumenge. A l'equip, sobretot en certs moments de joc, es va notar que no hi eren tots i a la fi, va acabar passant factura. Penco va entrant poc a poc a l'equip i aviat haurà de tenir més responsabilitat dins l'equip. Fa dues jornades que Boris, el porter, està sent un dels jugadors destacats, i ja ho diu la dita: Si el porter destaca, mal anem.

Aquest equip, és el mateix que va sumar un 12 de 15 a l'inici de lliga i es va situar segon i va originar esperances molt ràpides a l'aficionat vallenc. Ni abans eren tant bons ni ara són tant dolents. És un dels tòpics més utilitzats en el món del futbol però és cert. També, i buscant la veritat, s'ha d'analitzar les darreres jornades i evaluar aquest mes d'octubre que no ha estat positiu pel club blanc-i-vermell.

El cos tècnic segur que ha pres nota dels darrers partits i començarà a pensar quins aspectes s'han de millorar i també en recuperar alguns jugadors el més aviat possible. El Reddis s'escapa, és cert però no és l'objectiu de l'equip. El segon està a tir, i dins del segon grup molts equips estan molt aprop uns dels altres. La igualtat i és i cada setmana es veu una o altra sorpresa.

Keep calm, com diu l'eslògan més de moda dels darrers temps. Això acaba de començar i el primer objectiu ha assolir són els 40 punts.També és cert que l'aficionat vallenc no es contentarà només amb això. Tampoc cal pensar en fites majors, però aquest club sempre ha estat ambiciós i sempre busca la millor possició possible.