Com està el got? Mig ple o mig buit?

Editorial

Fins a vuit baixes arrastrava la Unió Esportiva Valls diumenge en el partit davant del Vila-seca, lesions cadascuna diferent que va fer que l'equip anés en quadre i vist la situació, va respondre.

Dues lectures en sortia de la gent de Valls que va veure el partit. El got mig ple i el got mig buit. Sol passar a Can UE Valls. Possar-se d'acord en aquesta entitat és difícil. Tothom veu -i això és bo- les coses diferents esportivament parlant. Hi ha qui es posa nerviós a les primeres de canvi i en canvi altres, tenen més paciància i miren sempre la part positiva.

Puntuar a un camp difícil davant d'un rival, que tot i tenir també baixes, de qualitat -encara que els resultats no l'acompanyin- no és fàcil si no pots comptar amb el bloc principal. Ni Albert Martí, ni Pere Plana, ni Álex Lara, ni Ike Romera, ni Jordi Feliu, ni Gomà-Camps, ni Hicham podien jugar el partit. Giró, arribava d'un llarg viatge i no podia entrar d'entrada. AIxò dificultava les coses i es van veure nervis, sobretot en defensa on cada ocasió del Vila-seca creava cert neguit. Sort d'un Boris que cada cop se sent millor sota pals.

S'ha d'estudiar fins a quin punt l'equip té una banqueta prou competitiva. Sempre, quan falten gent important s'ha de notar, però també s'ha d'estar més o menys tranquil sabent que hi ha gent darrera que pot respondre, però l'equip, a la primera part, va mostrar-se atemorit en certs aspectes. Físicament tampoc està bé. Es va veure durant el partit.

Un punt fora de casa és un bon ressultat i més si tenim en compte la situació de l'equip. Ara bé, deixa de ser-ho quan perds la jornada anterior al teu estadi i encadenen 4 jornades sense guanyar. Keep Calm, com ho titulavem la setmana passada. No hem canviat d'opinió. És cert però que s'ha de treballar per seguir engrescant la gent del Vilar i de Valls.

Toca, doncs, recuperar jugadors, incrementar la intensitat, la potència física i trencar amb una sèrie de partits on l'equip no ha acabat d'oferir del tot,  una bona imatge. Diumenge contra el Calafell, no es pot perdonar.