UE Valls VS Alcanar: De nou, cara a cara

Editorial

Aquesta mena de partits són els que els jugadors els agrada jugar. Diumenge, dos equips que van ser rivals fa tres temporades es tornen a veure cara a cara. Després del pas de la Unió Esportiva Valls a Primera Catalana durant dos anys, vallencs i canarencs tornaran a enfrontar-se en un partit on la tensió esportiva i serà.

Aquests dies tothom ha recordat  la rivalitat que hi va haver en els darrers dos enfrontaments entre els dos equips la temporada 2010-2011. Primer al Vilar i després, amb una gran resposta de l'Alcanar, a la Fanecada. Victòria per cada equip al seu estadi i partits d'aquells que fan afició i que no s'obliden.

El Travesser hem volgut recordar en forma d'article (veure aquí) que va succeÑir entre dos equips que van agafar molta rivalitat. Amb la separació del temps, aquest diumenge s'ha de veure com respira els ànims i com afronten els dos equips aquest partit. Encara queden jugadors a les dues plantilles que recorden aquella temporada, on els dos partits van ser vibrants enmig d'una temporada tan atípica que finalment els vallencs, in extremis, van acabar assolint l'ascens a Primera Catalana.

Són d'aquells partits que els dos equips volen guanyar. Sovint els nervis acaben passant factura. Els dos equips, tot i la diferència de punts i de posicions, tenen qualitat a les botes i el més encertat acabarà emportant-se els punts.

El club busca que hi hagui una bona entrada al Vilar. Els jugadors de la UE Valls ja tenen ganes que arribi el partit. Els jugadors veterans de l'equip ja s'han encarregat d'explicar les vivències de fa tres temporades als que han aterrat aquesta temporada. Els dos equips estan apunt, el terreny de joc també. El Vilar, presentarà el millor aspecte possible per aquest partit. Els "300" d'Alcanar vindran a Valls però la UE Valls buscarà amarrar els punts i convertir l'estadi en un mur indestructible.