Evitar errors de pati de col·legi

Editorial

Diumenge es va poder veure els problemes que la UE Valls té en defensa. Tots els gols, tots, vénen per errors defensius. Ja siguin infantils, de manca de concentració, problemes en la cobertura o posicionament sobre el camp, etc, diumenge es va veure allò que qui ha pogut veure varis partits de la Unió Esportiva aquesta temporada ja sabia: defensivament l'equip no és sòlid ni genera confiança.

Aquesta problemàtica ja ve d'inici de temporada. Gilabert està cansat de repetir cada dos partits que s'han comès impresicions i errades que han costat algún disgust a l'equip. Dels partits on no s'ha guanyat, si s'analitza tots vénen d'errors defensius. A Gandesa, contra Ampolla, Vila-seca, Alcanar... Errors puntuals que fan que l'equip cedeixi uns punts que no hauria d'haver de cedir. Si en atac l'equip està complint -22 gols- en defensa dels 15 gols encaixats, ràpidament, la meitat són gols que el joc defensiu vallenc ha regalat.

L'equip és jove i s'ha de conjuntar. Això provoca errors que es converteixen en gols. També, la falta d'un lider nat en defensa com si que hi han estat en els darrers anys, es nota. A hores d'ara, Albert Martí està cridat a tenir que ser-ho per la joventut que l'envolta -exceptuant a Jorge Cano-. Amb temps, l'equip madurarà individual i col·lectivament per fer un pas endavant i deixar de cometre errors de pati de col·legi.