Carlos Herrero torna al Vilar amb una altra samarreta

Editorial

A l'antiga Segona Regional, quan la UE Valls estava dirigit per Miquel López i els seus fills, després d'una baixada de categories de l'equip, el club va buscar reaccionar i tornar a mirar cap amunt. Va aterrar a Valls a mitja temporada un tal Carlos Herrero, jugador desconegut per la parròquia vallenca i que ningú pensava que al final, acabaria deixant petjada dins del club.

"Beto", Albert Company, i actual primer entrenador del Benicarló, ocupava l'eix de la defensa. Al girar el cap, trobàvem Carlos Herrero, un jugador que va arribar amb un pel llarg, gairebé a l'estil "afro" però que en poc temps es va guanyar la titularitat. Amb la seva presència, el seu joc fàcil, però alhora elegant, i la seva alçada, va guanyar-se ser un dels referents de l'equip durant els tres anys i mig que va estar al club. El jugador, formava part d'un equip on trobàvem jugadors com "Beto", Manel Cazorla, Miguel, Dani Neff i un llarg etcètera de jugadors que acabarien fent xifres de rècord aquella temporada.

L'equip va consolidar-se com a equip i va començar a recuperar les categories perdudes i a la defensa, Carlos no marxava de la titularitat. Fent més d'un i de dos gols, sobretot gràcies als seus bons remats de cap a les sortides de còrner, encara el que seria el seu darrer any al club com a capità. Era després de la marxa de "Beto" de l'equip. Era l'any del retorn a Primera Catalana i estava clar qui tenia que ser el capità, Carlos Herrero. Fundamental tan dins com fora del club, al finalitzar la temporada va haver de marxar per la porta del darrera, com altres jugadors han fet i que no mereixien aquest tracte.

"Herre" es troba inmers en la segona temporada amb la Cava i després de 18 mesos tornarà a trepitjar el Vilar. Serà diumenge en el partit entre UE Valls i CD La Cava. Aquest cop, vestit amb la samarreta blava-i-blanca del CD La Cava. Serà extrany per a tothom, seguidors, aficionats i la directiva que ja el va poder disfrutar en l'anterior etapa on bona part dels nous dirigents s'hi trobaven. Serà un dia per a recordar-nos com es va deixar marxar un jugador que sentia els colors de l'equip i sentia, tot i ser de Tarragona, que el Vilar era casa seva. Potser, i el temps ho dirà, ho pot tornar a ser.

Veure entrevista a Carlos Herrero quan va marxar de la UE Valls