Toca començar a treballar per la propera temporada

Editorial

Quan resta menys d'un mes pel final de la competició, els equips ja comencen a treballar. Alguns clubs ja han renovat al seu entrenador, altres ja estan pensant i estan mantenint converses amb un nou entrenador pel seu nou projecte, i ja estan tocant jugadors per la propera temporada.

La UE Valls, sabent que ja no pot fer play-off d'ascens, i en busca de la tercera plaça, que seria un molt bon final, li toca començar a planificar la propera temporada a partir d'ara. La propera temporada es presenta més dura que aquesta. Equips com Tortosa, Alcanar, La Cava, Ampolla, Bitem, Vila-seca, inclús equips com Canonja, segur que fan conjunts més competitius, i si Jesús i Maria acabava baixant, s'afegirà a la festa. No cal pensar com seria la categoria si acabés baixant l'Amposta i el Morell no acabés pujant.

És per això, si la propera temporada, la UE Valls té com objectiu intentar l'ascens, o lluitar per ser un dels equips que de nou lluit per un possible retorn a Primera Catalana, la maquinària s'ha de començar a engegar, sinó, pot arribar tard quan prengui decisions.