L'Escola se la juga!

Editorial

El sub-21 de l'Escola Valls Futbol té un caixa o faixa. No és la primera vegada que l'Escola es troba en aquesta situació. La majoria de temporades que el sub-21 ha militat a Tercera Catalana s'ha vist involucrat en la lluita per no baixar fins al final. No els bé de nou i en més d'una ocasió han sabut salvar els mobles.

A la última jornada de lliga no depenen d'ells mateixos, però, han de guanyar per tenir opcions de salvació. La situació és complexe però no impossible. L'equip haurà de guanyar, en jornada unificada, a l'Icomar, en camp contrari, i esperar que el Pla de Santa Maria no guanyi el seu partit a casa, o esperar que el Montbrió del grup 2 de Tercera Catalana tregui un pitjor resultat que els vallencs. D'aquesta manera l'equip d'Édgar Fernández se salvaria del descens a Quarta, que faria que el més provable els condemnès a la desaparició de l'equip.

La Tercera Catalana tarragonina -grups 2 i 3- baixen els cuers, i el pitjor penúltim. Ara mateix el Montbrió (grup 2) i Escola Valls (grup 3) es troben empatats amb 27 punts El Montbrió té un average particular de -29 gols , mentre que l'Escola de -32 gols. Si els dos equips treuen el mateix resultat, i aquest no és una victòria de més de 3 gols de diferència de l'Escola respecte el partit del Montbrió, l'Escola perdria la categoria. Si Montbrió punxa i Escola treu un sol punt més que el Montbrió, l'Escola estaria una temporada més a Tercera.

Resten 90 minuts de joc. La temporada es decideix al camp de l'Icomar, equip que s'ha salvat fa varies jornades de lliga. L'esforç d'un equip que es va fer a finals d'agost, s'ha de veure reflectit en l'autosuperació d'aquest dissabte -17h- salvant la categoria.