Gent de casa

Editorial

Per un motiu o altra, a vegades els clubs solen mirar cap a una altra banda i no apostar per la gent de casa. A Valls això a vegades s'ha vist, i en altres s'ha fet una mescla de gent de casa i gent de fora. Aquesta temporada 2013-2014, la UE Valls ha fet una aposta obligada però valenta i en fermesa.
 
L'objectiu de la temporada era la 14a plaça, per tant, salvar la categoria. La temporada ha anat molt millor de l'esperat, i per petits detalls, inclús no s'ha promocionat. Amb gent de casa, (només 3 jugadors de fora han acabat la temporada), s'ha fet un bon futbol, s'ha competit i el públic ha vingut al Vilar.
 
Quan no tens a casa, has d'anar a buscar a fora. Aquesta temporada s'ha demostrat que de cara la propera, pocs retocs faran falta. És obvi que arribarà gent nova. Sempre passa. Alguns seran de casa i algun puntual acabarà sent de fora. El club, sembla tenir-ho clar. Vaig a buscar a fora el que no tinc a casa, o el que em pot treure un major rendiment. La base de l'equip està feta. Un 80% de la plantilla sembla que s'acabarà quedant, tot i que hi ha tot l'equip per endavant, i si el club és capaç de mantenir la base, que és de casa, amb algun reforç puntual, com laterals, i sobretot un "killer", la temporada vinent l'equip pot treure un major rendiment.
 
Ara són dies de rumors, enquestes, i parlar de què passarà. Fa menys d'una setmana que ha acabat la lliga i queda tot un estiu per endavant abans d'arrencar la temporada.