UE Valls: La plantilla no es toca!

Editorial

La plantilla de la Unió Esportiva Valls si no és la que es mantindrà amb menys canvis de la Segona Catalana, segur que és de les que menys variarà respecte a la temporada passada. De l'11 inicial estàndard que es va acabar la temporada, no ha marxat ningú. El club ha sabut mantenir el bloc (tot i la situació econòmica del club) i oferint, un projecte engrescador per a la temporada 2014-2015.
 
Només Hicham ha marxat fins al moment, i han arribat cinc cares noves. Està clar que algun jugador més acabarà marxant. Hi ha alguns jugadors a prova, però el bloc es seguirà mantenint, i aquest fet esdevé una peça clau. Els equips guanyadors són aquells que porten temps aclimatats, aquells que són un bloc, una pinya, i que després de temps treballant junts es coneixen gairebé a la perfecció.
 
La temporada vinent hi haurà equips complicats. Alguns d'ells però tornen a iniciar projectes amb plantilles noves que han de quallar, una tasca sempre complicada pels misters. A Valls, aquesta labor es va fer la temporada anterior i ara, falta, trobar la fórmula o les variants per tal que aquest equip pugui donar una sorpresa agradable a l'afició i poder lluitar per fer un petit pas més endavant. Quan tens una plantilla de casa, jove, competitiva, amb il·lusions, aquesta no es toca!