Encertats tants canvis a les banquetes a Segona Catalana en 2 mesos de competició?

Editorial

Com en tot a la vida el temps ho dirà. Tres canvis d’entrenadors un cop disputades vuit jornades a Segona Catalana grup 6. Una d’elles, diferent de la resta: la del CEF Sant Pere i Sant Pau, on el tècnic no va ser cessat. En el cas de Jesús i Maria i CD Alcanar, el club va considerar que no s’havia fet un bon inici de lliga. 
 
El Jesús i Maria, amb un equipàs quant a noms, i un Alcanar, que no es queda curt. Que un club en el segon mes de competició aposti per un canvi a la banqueta vol dir que el seu projecte esportiu no ha funcionat o no se'l creu. A final de temporada tocarà veure i analitzar i avaluar si les decisions preses són correctes o, al contrari, incorrectes. Jesús i Maria i Alcanar han volgut apostar per un canvi d'entrada. Creien que s’havia de treure alguna cosa més del que fins ara s’havia aconseguit, pel que fa a resultats com a sensacions.
 
 El cert és que un equip no es crea i juga bé en pocs dies, sinó que hi ha un treball i metodologia al darrere, que ha de veure una evolució en el pas del temps. Són els clubs que fan i desfan i en el fons, qui manen. Tres canvis en vuit jornades a Segona Catalana sorprèn, però ja se sap: la vida d’un entrenador depèn d’una cosa que es diu pilota. Si entra s’és el millor, i si es resisteix a entrar entre tres pals, se li talla el cap al míster. Com hem dit, el temps dirà...