La pitjor primera part de la UE Valls de la temporada

Editorial

Seguim la UE Valls des de fa temporades. Els primers 45 minuts de l'equip diumenge davant del Remolins Bitem van ser els pitjors que es recorden. Un equip desdibuixat víctima de manca d'actitud. Abans del primer gol, i això que aquest va arribar al minut 3, ja es veien petits símptomes que alguna cosa fallava. Normal l'emprenyada del tècnic pel gol de falta només arrencar el partit.
 
El mig camp, sembla ser el problema real de l'equip aquest inici de temporada. S'ha passat d'un equip que li agradava tocar, mimar i controlar la pilota, a ser controlats i ha generat un caos en el joc. Diumenge, però també en altres partits, l'equip li costa llegir la temporalitat del partit. Bé, diumenge, des d'un inici es va anar a remolc i no va haver-hi temps. De fet, a la segona part, l'actitud va ser una altra. L'entrada de Bilal, Gerard i Gómez va ajudar, amb un canvi de sistema inclòs, a la neteja de la imatge de la primera part, tot i la derrota final per 0-4 -amb dos gols en contra a la segona part.
 
És el segon partit consecutiu que s'ha de fer variacions tàctiques al descans. Merca, busca la tecla idònia per un equip que encara no ha repetit la mateixa alineació en cap partit. En 10 partits, s'han perdut la meitat dels punts disputats i les dues darreres derrotes fan situar l'equip a mitja taula, lluny de les dues primeres posicions. En cap moment s'ha demanat a l'equip que ha de lluitar per l'ascens, però sí que s'ha parlat d'estar donant guerra a les primeres posicions i veure un bon futbol.
 
Queda clar que les dues darreres derrotes han fet mal i que queda millorar un equip que està en construcció i té una plantilla molt jove. Més lluny de posar-se tothom nerviós, s'ha de buscar la calma i deixar fer créixer l'equip. Tothom vol guanyar, està clar, però un excés de pressió tampoc ajudaria. Queda clar però, que s'ha de buscar fórmules per millorar el que no ha funcionat fins al moment.