L’Atlètic, una temporada per a somiar

Editorial

Lluny queda aquella promoció d’ascens a l’antiga Primera Regional disputada per l’Atlètic. Era la gesta més important esportivament de l’equip i encara avui dia alguns ho recorden amb anècdotes, fotos, o retalls de premsa.
 
 
Aquesta temporada, alguna cosa diferent es respira a l’ambient del conjunt blau. Un inici de lliga regular, i on alguns problemes es van produir, van ser controlats a temps i de passar a una situació delicada, va passar-se a fer un gir inesperat.
 
 
Després de set derrotes en les primeres 11 jornades, una reunió entre cos tècnic i plantilla, va fer revifar, i de quina manera, l’equip. Des de la derrota contra el Constantí a casa (2-4), l’equip dirigit per Josep Maria Fuguet encadenava nou partits sense perdre. De fet, des del 22 de novembre, han sumat 34 punts dels 39 possibles.
 
 
Com diu el tècnic de l’Atlètic de Valls “el somni només depèn de nosaltres mateixos”. Amb un calendari on encara han de jugar com equips com Banyeres, UE Segur o Constantí, l’equip està a tres punts del play-off. A inicis de temporada ningú segurament es plantejava com a objectiu acabar entre una de les dues primeres places, però a poc a poc que es va acabant la temporada i es veu que l’equip està en un gran moment i que planteja els partits de manera molt seriosa, aquell record d’aquella promoció d’ascens d’aquell any 2003.