I si...

Editorial

Quan un equip té la sort de cara, la té. Contra la UE Segur, en la primera final, l’Atlètic de Valls guanya al temps afegit. Diumenge, davant del Constantí, i amb la sort de veure que els dos primers classificats havien empatat entre ells el dia abans, l’Atlètic tornava a repetir la gesta de marcar el gol de la victòria al temps afegit. 
 
A falta de 18 punts per jugar-se, l’Atlètic de Valls està a només un punt del play-off d’ascens i a tres del liderat del grup 2 de Tercera Catalana. El conjunt de Josep Maria Fuguet segueix fent història i enguany, aquest 2015, ja de ben segur que passarà a la història viva de l’Atlètic de Valls. Si acaba consumant l’ascens o la disputa d’un play-off, com si acaba finalment tercer o quart, a l’equip vallenc, ningú li traurà la gran temporada realitzada. 
 
A falta de sis partits per la fi de la lliga regular, la il·lusió ningú els i treu i es permeten poder somiar. I si l’Atlètic de Valls guanya i ascendeix a Segona Catalana? Pitu i Neff ja saben que és fer una promoció al que aleshores era la Primera Regional. Potser el futbol els torna el que li va treure fa més d'una dècada...