S'acaba el debat a la porteria

Editorial

Estiu mogut a la Unió Esportiva Valls quant a la porteria. Finalment, i quan falta una setmana per arribar a l'inici de la temporada, l'equip tanca una de les posicions més importants amb l'arribada de Jordi Fernández.
 
Carlos Escrichs decidia deixar la casa vallenca i marxar al Remolins Bitem, a contracor del club. Per contra, Victor Arroyo renovava una temporada més. El club, li mancava un porter, ja que només tenia un. Arriba Pacheco, jugador de primer any d'amater que venia del juvenil de La Floresta, i estava a prova. Mentrestant, López contacta amb Pedro per a veure si estava disposat a tornar a posar-se els guants. Inclús el porter va Constantí i juga 45 minuts.
 
Al cap de pocs dies, Pedro decideix no fixar pel conjunt blanc-i-vermell. La situació fa un gir radical i aquest dijous el club confirma que Jordi Fernández de Sant Pere de Ribes serà el nou porter per aquesta temporada.
 
Preguntat a clubs on ha militat, històrics com Vilanova, Júpiter o Martinenc, entre altres, es desfeien en elogis cap al porter. Des de Vilanova, un aficionat afirmava que no entenien com l'havien deixat escapar, tot i que tenia la competència de Nito a la porteria. A Júpiter, el definien com "un gat sota els pals", i a Martinenc, el recorden de les seves dues etapes com un porter àgil i de garanties sota pals.
 
El club s'ha mogut ràpid amb el poc temps que ha tingut per reforçar la porteria. No era fàcil trobar un substitut de Carlos Escrichs avançada pretemporada però una jugada mestre de López ha invertit la situació.