Torna el futbol, torna l’espectacle

Editorial

UE Valls, Atlètic de Valls i Escola Valls Futbol es preparen pel seu inici de curs escolar particular. L’inici de la temporada 2015-2016 arriba amb molts interrogants, però alhora amb moltes il·lusions i esperances. 
 
S’espera una temporada amb expectació. UE Valls i Escola Valls volen netejar la imatge mostrada la temporada passada, mentre que l’Atlètic de Valls, pretén agafar aire de la magnífica temporada que es va marcar, i tornant a posar-se dins del panorama futbolístic regional. Llàstima que a Ulldecona van saltar llàgrimes de tristesa...
 
UE Valls: Canvi de rumb
Quan es veu una persona de 83 anys que es posa al capdavant d’un club i ho fa amb la mateixa il·lusió que un nen petit, aquesta actitud contagia. La UE Valls vol tornar a ser el que va ser no fa tant. Després de dues temporades a Segona Catalana on s’ha estat més notícia fora del camp que dins del terreny de joc, el club aposta per un model, per un estil de joc i per un grup que pretén tornar a la UE Valls a ser almenys un equip referent a la categoria. López entra amb força i li tocarà demostrar que el que va aconseguir a Torreforta també ho pot fer a Valls. És una temporada que s’haurà d’analitzar al detall i veure fins on pot arribar l’equip.
 
Atlètic de Valls: A seguir amb la il·lusió
Després de la millor temporada de la seva història, el repte és gran. Tothom a la categoria el col·loca com un dels aspirants a assolir l’ascens a Segona Catalana, i això, tot i que no deixa de ser un elogi cap al club, fa que la temporada es faci més dificultosa. Tothom esperarà a l’Atlètic de Valls, que d’altra banda, buscarà la maduració i tornar a ser un referent al grup 3 de Tercera Catalana. L’equip s’ha reforçat i manté el seu màxim golejador, Jordi, que haurà de tornar a ser el killer blau.
 
Escola Valls
Toca canviar el xip. Després d’un any difícil on l’equip va signar una temporada horrible, l’Escola Valls Futbol ha canviat més de mitja plantilla. Amb problemes de marxa de jugadors, Edgar Fernández aquesta vegada no vol tornar a tenir problemes per fer 11 inicials i per això s’ha reforçat. Domenec és la cara més visible com a novetats i qui haurà de portar els gols, aspecte que darrerament ha costat a un equip que s’haurà de veure quin rendiment treu aquesta temporada.