El CD Tortosa, rival que posarà a prova la UE Valls aquest diumenge

Editorial

La UE Valls encara està en construcció. Amb baixes importants pel partit de diumenge, el conjunt dirigit per José Miguel López sap que anirà de menys a més. Per això, la victòria en la jornada inaugural, davant del CF Gandesa, per 0-3, en un resultat segurament enganyós pel que es va veure al terreny de joc, reforça la moral d'un equip que encara ha d'encaixar-se com a conjunt i ha d'adaptar-se al nou estil de joc que a partir d'ara es veurà a l'equip.

El "jogo bonito" desapareix del sistema i es buscarà un joc més pràctic però alhora més eficaç. No serveix de res tenir la pilota i remanar-la sinó s'és efectiu, i López és especialista en treure rendiment en atac. 

Diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, la Unió Esportiva Valls s'enfrontarà al CD Tortosa, equip que busca el retorn a Primera Catalana. Serà un exàmen pels vallencs. Segurament arriba massa d'hora però el calendari és el que és. És el partit de la jornada i les mirades estaran posades al Vilar. Sumar tres punts més seria una injecció d'adrenalina i moral important per l'equip. Chillón, Galera, Carrasco, i un seguit de jugadors de qualitat que formen el Tortosa no ho posaran fàcil. Van superar a un Ulldecona molt reforçat per encarar la temporada a Segona Catalana. S'haurà de veure com s'encara el partit i per quin costat s'acaba decantant.