Quin derbi!

Editorial

Ningú podia esperar abans del partit el desenvolupament final del derbi vallenc d’aquest passat diumenge. L’Escola Valls Futbol-Atlètic de Valls van protagonitzar un derbi apassionant, vibrant, que des del primer instant ja es veia que acabaria passant alguna cosa típica.

 

Els nervis previs per part de les directives, jugadors, entrenadors es porten per dins. Parlant, es palpa ràpid que no només es juga tres punts i prou, sinó poder sortir com a victoriós i durant uns dies treure pit.

 

En un derbi és fàcil que una paraula desafortunada, una entrada a destemps, o un simple cop fortuït en un salt per una pilota dividida pugui generar una situació difícil pels dos equips, però va ser un derbi, que tot i tenir tensió al terreny de joc, va governar l’esportivitat i saber fe.

 

Al final, com tot derbi, els detalls marquen, i l’Escola Valls va pagar en excés la lesió de De la Torre, tot i que l’Atlètic de Valls va veure com a la primera part Ton Pons marxava també lesionat. L’Escola ja mostrava símptomes als primers minuts de la segona part que podria sofrir en defensa. Tot i que inicialment aguantava, als darrers minuts va cedir, i en un penal el partit es decantaria pels blaus.

 

En resum, un derbi d’aquells que fan afició i que enganxen a un al futbol territorial. Esperem que el proper derbi, d'aquí a uns mesos ens aporti la mateixa intensitat i emoció.