Millorem la web

Millorem la web
Millorem la web

Editorial

Què millor que estrenar una nova temporada que estrenant millores a la pàgina web. El Travesser fa vuit anys que està a la xarxa. Les dues primeres, i ja queda lluny, en format bloc, i només informant del futbol de Valls, però a poc a poc vam anar expandint els horitzons i vam optar per seguir informant sobre el futbol territorial.

En tots aquests anys hi han hagut molts canvis, coses bones i altres que segur que ens faran millorar. L'important és que, avui dia que el sector del periodisme esportiu li costa mantenir-se de forma regular, tenir un espai perquè el nostre futbol tingui un espai perquè tothom qui el segueix el pugui anar seguint. I aquesta és la nostra voluntat des del primer dia. I per això continuarem fent el que sabem fent, informar del que passa setmana rere setmana a les categories que anem informant.

Aquesta temporada hi haurà una novetat. I és que decidim abandonar la Tercera Divisió. Ens volem centrar amb les categories de Primera, Segona i Tercera Catalana. Sempre les que afecten a la nostra província, Tarragona. Per això, i sempre de forma molt humil però explicant el què passa, oferim un format diferent, fresc, més dinàmic i molt més atractiu que l'anterior format web.

Fotos més grans, estructura més dinàmica, galeria de fotos, entrevistes, opinions, vídeos (que ens ha donat un gran resultat aquesta temporada), són alguna de les novetats que podreu trobar a la web.

En les pròximes setmanes (dia 23 de juliol fins a meitats d'agost), la web tindrà poca activitat. Aprofitarem per fer una petita aturada (informarem de les novetats dels nostres equips de Valls), per tornar a meitats d'agost amb la màxima il·lusió i amb les piles carregades per afrontar una temporada que promet.