"Volem fer una plantilla per competir amb garanties"

Joan Antoni Pallarès Entrenador UE Valls

UE Valls

Joan Pallarès parla sobre la plantilla i el nou projecte
Joan Pallarès parla sobre la plantilla i el nou projecte | F.F.G

Joan Antoni Pallarès ha renovat de cara la pròxima temporada com a entrenador a la banqueta de la Unió Esportiva Valls. En aquest sentit, parlem amb el tècnic per a veure com porta la planificació de la plantilla i quina és la seva visió de cara al nou repte de competir a Segona Catalana, després de la pèrdua de la categoria.

Ha renovat per la pròxima temporada. Satisfet per l'aposta que ha fet el club tot i el descens de categoria?
Evidentment que sí. Després de no tenir sort l'any passat, i perdre la categoria, que va fer mal perquè tots pensem que Valls hauria de tenir un equip a Primera Catalana, ens reunim amb la junta i volem elaborar un projecte bonic, on tinguem aspiracions d'intentar tornar a Primera Catalana. Sabem que és difícil perquè un ascens, sigui a la categoria que sigui, sempre és molt difícil, però almenys hi ha ganes i il·lusió per a fer-ho bé, de tornar a il·lusionar a la gent de Valls, i que es torni a sentir identificada. Hi ha bona sintonia amb la junta.

El projecte implica tornar a Primera Catalana?
El projecte és fer un equip el màxim competitiu dins les nostres opcions. S'han de jugar 34 partits i s'ha de ser el millor. Dins les nostres opcions buscaran ser el més competitiu, hi ha vegades el factor sort que influeixi, però el que puc dir és que l'objectiu és el d'intentar fer l'equip el més competitiu dins les nostres opcions econòmiques.

Quin és l'objectiu a l'hora d'elaborar la plantilla?
Estem fent una plantilla competitiva. De l'any passat quedaran un 25-30% de la plantilla i la resta serà gent nova. No són gent nova de fora sinó que el nostre objectiu és portar gent de Valls, ja siguin juvenils que han acabat etapes en altres clubs, jugadors que han estat en el passat al club i volen tornar.... Volem buscar el màxim de gent de Valls i que vulguin competir i tinguin sentiment de club.

La Segona Catalana 2018-2019 apunta que serà molt competitiva....
La nostra il·lusió és màxima però no oblidem que la Segona Catalana comptarà amb equips potents com Tortosa, Amposta, Vila-seca, Camarles, Gandesa o Ulldecona. Crec que serà un any complicat però al mateix temps bonic. Volem fer una plantilla per competir amb garanties.