"Plego de la UE Valls per motius personals i esportius"

per Francesc Fàbregas Gaya

Ramón Giró Excapità UE Valls

UE Valls, Segona Catalana grup 6

Ramón Giró
Ramón Giró | F.F.G

Cinc anys a la UE. Com marxes?

Marxo amb un gran aprenentatge, he fet molt bones amistats. Futbolísticament he estat implicat i compromès fins a l’últim moment amb el club de la meva ciutat, en tot moment he posat el futbol i el club per davant de tot.

Perquè decideixes no renovar?

Valorant molts motius, tant personals com esportius, que em fan pensar que el millor per la UE i per mi és que no segueixi aquesta temporada.

Com valores el teu pas pel club?

Molt satisfet, tot i que m’hagués agradat plegar amb l’equip a primera catalana. A vegades les coses no surten com un imagina però són situacions que s’han de viure i t’han de servir com a aprenentatge per la vida.

Ha estat un any complicat?

Des dels 5-6 anys que porto jugant a futbol; en 26 anys, mai havia baixat de categoria. Ha estat un any complicat, amb molts canvis de jugadors des de  les primeres jornades de lliga que no han donant estabilitat a l’equip. 

Vas venir a pujar l’equip i ho vas fer, però marxes amb un mal regust de boca?

Quan vaig fitxar per la UE Valls, després de molts anys fora en equips de categories superiors, el club, i jo personalment, teníem com a objectiu pujar a primera catalana. Ho vam aconseguir, però, malauradament, no hem pogut aguantar la categoria; a nivell personal he de dir que sí,  m’ha quedat un mal gust de boca.  Tot i això, desitjo que aquest any tornin a aspirar a l’ascens i ho aconsegueixin. 

Quin ha estat el millor moment i el pitjor al club?

Els 5 anys jugant al Valls tenen molts  bons moments, però em quedo amb els dos gols decisius del play-off contra el Mataró. Especialment el 2-1 que vaig fer al Vilar a  l’últim minut, que ens donava la victòria. 

El pitjor moment personal han estat les lesions i sobrecàrregues musculars d’aquest any, que no m’han deixat estar al meu nivell. Com a estima al club, clarament el pitjor ha estat el descens de categoria.

Et retires o penses seguir jugant una temporada més?

La intenció era fer un any sabàtic futbolístic. Però aquest temps de vacances d’estiu que he estat parat he vist que porto el futbol a la sang i si em torno a posar be físicament m’agradaria continuar; a un nivell inferior, amb menys exigència, però sortir el cap de setmana al camp de futbol amb la mateixa competitivitat.