Marigot i Pan: dues autèntiques garanties

Joel Marigot és el màxim golejador de tota Segona Catalana, empatat amb Sanku (Guíxols), i Pan, és el porter menys golejat

per Francesc Fàbregas Gaya

Segona Catalana grup 6

Joel Marigot i Òscar Pan
Joel Marigot i Òscar Pan | F.F.G

Joel Marigot i Òscar Pan són ara mateix dos autèntiques garanties per a la Unió Esportiva Valls. Màxim golejador de Segona Catalana i porter menys golejat de la categoria, Joel Marigot i Òscar Pan trenquen tota estadística fins avui. L’equip està signant una temporada difícil de superar, en què només en 3 dels 23 partits no han estat capaços de marxar amb els tres punts, i bona part passa pels gols marcats, que té un nom, i pels gols no rebuts, que en té un altre.


És cert que un, dos, o tres jugadors no fan un equip, i que en la defensa i l’atac són importants tots els jugadors de camp, però això s’acaba reflectint en xifres, i aquestes xifres diuen que Marigot i Pan estan fent una temporada que cap altre jugador en la seva posició és capaç de superar.


Joel Marigot ha jugat un total de 21 partits en què ha marcat un total de 24 gols, una mitjana d’1,1 gols per partit. Aquesta xifra només és igualada per Sanku Jabbie, del Guíxols, del grup 1, però amb un partit més disputat. Això fa que els dos jugadors siguin els màxims golejadors de tota la Segona Catalana.


Analitzant els gols de Joel Marigot, han estat decisius per donar punts als vallencs en vuit partits, ja sigui per obrir la llauna o per donar el gol de la victòria, que ha aportat un total de 15 punts als blancs-i-vermells. A part, ha sumat dos hat-trick i un total de cinc doblets.

Golejadors Segona Catalana
Nom    Equip    grup    Gols

Sanku Jabbie    (Guíxols)    G1    24
Joel Marigot    (UE Valls)    G6    24
Arturo Gandara    (Artesa)    G5    22
Victor Nicolàs    (Vic)    G4    21
Jordi López    (Turó Peira)    G2    19
Joan Antoni    (At. Sant Just)    G3    17

Pan: el porter menys golejat
Les estadístiques d’Òscar Pan no passen desapercebudes; 6 gols en 18 partits disputats, que fan que sigui el porter menys golejat, almenys, de tota Segona Catalana, després d’encaixar 1 gol cada 3 partits de mitjana (0,3 gpp). El porter, que durant l’any ha protagonitzat aturades de molt mèrit, està estadísticament per sobre de la resta dels seus companys de posició de tot el grup. Masallé (Bescanó) o Cano (Ripollet) han rebut 0,7 gols per partit.
La UE Valls és l’equip menys golejat, amb només 12 gols en contra.

Porters menys golejat 2a Catalana
Nom    Equip    grup    Gols contra    Partits
Pan    UE Valls    G6    6     18
Masallé    Bescanó    61    10    17
Domínguez    Martorell    G3    10    18
Vilarrosa    Parets    G4    12    15
Cano    Ripollet    G4    18    23
Mur    Alcarràs    G5    13    19