#2cat6 / Prèvia J.24 / Jornada d'oportunitats

Amposta-Ampolla marca part d'una jornada amb partits que poden ser trampa pels primers classificats

per Francesc Fàbregas Gaya

Segona Catalana grup 6

L'Amposta. Està a temps per optar al segon lloc?
L'Amposta. Està a temps per optar al segon lloc? | F.F.G

Un cop la categoria posada al dia després dels partits recuperats, la Segona Catalana torna a la competició i deixa enrere la penúltima aturada de la competició abans de la fi de la temporada. Els partits Amposta-Ampolla, per dalt, i Pastoreta-Canonja, per baix, els plats forts de la jornada, mirant l'ascens i descens. La resta de jornada, els equips de dalt se les mesures amb equips implicats amb el descens.

Simo (UE Valls) controlant una pilota al dia del Catllar. Foto: F.F.G

El líder obrirà la vint-i-quatrena jornada de lliga al camp de l'Atlètic Mora La Nova, equip que està un punt per sobre del possible descens. La UE Valls mirarà d'aconseguir tres punts davant d'un rival que també necessitarà puntuar per a no complicar-se i més, depenent dels resultats d'altres equips.

El Catllar a perdut marge respecte el tercer. Foto: F.F.G

Una segona plaça cada cop més competida
La lluita pel play-off d'ascens agafa molta emoció. Si entre primer i segon hi ha fins a 13 punts, entre el segon i quart hi ha només cinc punts, i ara tots amb els mateixos partits. El Catllar per primer cop en moltes jornades es pot veure atrapat a la classificació pel tercer (Ampolla) però per això hauria de perdre al camp d'un més que necessitat Reddis (17è) i que l'Ampolla guanyès el seu partit. I no serà fàcil per l'Ampolla, ja que visita el camp de l'Amposta. Serà el partit de la jornada. L'Amposta, segurament, si vol encara optar per un dels primers llocs, serà la seva darrera oportunitat, mentre que l'Ampolla no vol allunyar-se del Catllar en cas de victòria dels del Baix Gaià.

El CD Tortosa, buscarà la segona plaça d'aquí a final de temporada. Foto: F.F.G

I a l'espera estarà el CD Tortosa, que tancarà la jornada sabent la gran majoria de resultats. Els ebrencs visitaran Vila-seca, i no serà fàcil, ja que els tarragonins s'estan jugant la permanència a la categoria. Són quinzens i estan en ple descens directe, a una victòria de llocs de permanència directa.

Un tercer grup molt ajustat
Entre cinquè (Gandesa) i desè (Riudoms) els separa només quatre punts. Massa lluny de dalt i tranquils, a priori, per a baix, els equips buscaran acabar entre els millors d'aquest grup, encara que no es pot descartar algun equip que pugui atrapar als primers si enganxa una bona ratxa. El mateix, si s'enganxa una mala ratxa.

L'Ampolla, protagonitzarà el partit de la jornada a Amposta. Foto: F.F.G


Deixant el partit de l'Amposta davant l'Ampolla, es viuran partits amb equips implicats en la salvació. El Gandesa visitarà Torreforta, setzè amb 16 punts, mentre que el Camarles visitarà Ulldecona en un dels derbis de la jornada. Els d'Ulldecona tenen 27 punts i estan a un del possible descens.  La Sénia (34 punts) rep a casa la visita del CE Vendrell, equip que ara mateix ocupa la catorzena plaça, que correspon a un més que possible descens per compensació. Per altra banda, un dels partits "tranquils" de la jornada es viurà entre Riudoms i Pobla de Mafumet B, amb 34 i 35 punts. Cap dels dos equips hauria de tenir excessius problemes per mantenir-se a la categoria per la distància que tenen.

La Canonja, un dels equips implicats en la permanència. Foto. F.F.G

El partit de la zona baixa
El cuer, l'Escola Futbol La Pastoreta, amb 10 punts està pràcticament desterrat. A 14 punts de la possible salvació li ha costat molt competir a la Segona Catalana i s'ha despenjat de la classificació. Aquesta jornada reben a casa a La Canonja, conjunt que amb 16 punts més està en llocs de possible descens per la mala classificació de Rapitenca i Cambrils Unió a Primera Catalana.

Sancions:
Set partits:

Maxi Álvarez (CF Canonja)
Quatre partits
Fabricio Vasconcelos (Reddis)
Un partit
Iker Ordovas (Vendrell)
Joan Anton Soley (Vendrell)
Sergi Reales (Camarles)
Raul González (Catllar)
Sergio Paz (CDC Torreforta)
Victor Garrido (Riudoms)
 

Horaris
Dissabte

Mora La Nova-UE Valls 15.45h
Reddis-Catllar 17:00h
EF Pastoreta-Canonja 17:00h
Riudoms-Pobla Mafumet B 17:00h
La Sénia-Vendrell 18:00h

Diumenge
Torreforta-Gandesa 12h
Ulldecona-Camarles 16:45h
Amposta-Ampolla 17h
Vila-seca-Tortosa 17h