Prèvia J.24 / L'Atlètic retorna a la competició davant del Salauris

Els vallencs segueixen quarts, ben a prop d'Arboç i Montblanc

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls, Tercera Catalana 2 i 3

Prèvia J.24 / L'Atlètic retorna a la competició davant del Salauris
Prèvia J.24 / L'Atlètic retorna a la competició davant del Salauris

Deixada enrere l'aturada per Carnaval a Tercera Catalana, l'Atlètic de Valls disputarà aquest cap de setmana el partit corresponent a la 24a jornada de lliga, en una jornada on rivals directes com Arboç i Montblanc jugaran diumenge.

Els de Valls rebran al Salauris dissabte, a partir d'un quart de set de la tarda. L'equip dirigit per Jaume Bonet, que en les darreres tres jornades de lliga va canviar la dinàmica que havia entrat a inici d'any, fent-lo perdre la segona posició del campionat del grup 3 de Tercera Catalana, buscaran una nova victòria, a expenses del que puguin fer rivals directes aquesta jornada, que jugaran fora de casa.

L'Atlètic s'enfrontarà al setzè classificat, un Salauris que té 20 punts a la taula classificatòria i que dels cinc partits que ha guanyat en el còmput global, dos els ha guanyat en els seus últims enfrontaments. De fet, els de Salou es troben en una lluita directe per la permanència a la categoria, en una zona baixa, que excepte el Banyeres (cuer), de l'onzè al dissetè hi ha només sis punts de diferència.