Prèvia J.24 / La UE Valls obre la jornada a Móra la Nova

Els vallencs visiten el camp d'un Móra que neessita puntuar per a no complicar-se la salvació

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Segona Catalana grup 6

Imatge del partit d'anada
Imatge del partit d'anada | F.F.G

Dissabte, a tres quarts de quatre de la tarda, la Unió Esportiva Valls obrirà la jornada 24 de Segona Catalana. Ho farà al camp de l'Atlètic Móra la Nova.

Després d'un cap de setmana sense competició, encara que quatre equips la van aprofitar per a recuperar partits ajornats corresponent a la jornada 20 de lliga -amb afectació al Mora La Nova-, el futbol territorial torna, i en el cas del conjunt vallenc es traslladarà a l'Ebre.

Els de Joan Antoni Pallarès, arriben amb les baixes de Kuku, Batista i Omar, aquest operat resentment de l'esquena i estarà tot el què resta de temporada de baixa, però aquesta setmana ha servit per a recuperar jugadors que tenien molèsties o estaven carregats físicament. També serà el cas de l'Atlètic Móra la Nova, que arrossegava varies baixes últimament.

Pallarès parlava del partit de dissabte: "El Móra la Nova és un equip valent, seriós i atrevit, que porta el seu futbol fins a les darreres conseqüències". Els vallencs es troben líders destacats, a tretze punts del segon a onze jornades pel final, una situació totalment diferent a la del seu rival. Els ebrencs no guanyen des del 2 de desembre, al camp del Vila-seca (0-2) i encadenen fins a nou jornades de lliga sense poder guanyar, on han sumat quatre punts. Això fa que se situïn ben a prop de zona de possible descens, concretament a un punt, mentre que del descens directe s'hi troben a quatre.